Alle events

OD Kennissessie 3e editie

donderdag 20 juni 2024 van 09:30 uur tot 17:30 uur

OD

Od en KNVI presenteren de Od Kennissessie: Informatiewetten vertaald naar de praktijk.

Op 20 juni verzorgt het vakblad Od voor de 3e keer de Od Kennissessie. De Od is het vakblad van de KNVI voor informatiebeheerders bij overheidsorganisaties. Od en de KNVI hebben gezorgd voor een aantrekkelijk programma, bestaande uit presentaties, discussies en workshops, over een actueel thema voor de moderne informatieprofessional; Informatiewetten vertaald naar de praktijk.

De laatste jaren is er veel ontwikkeling op het gebied van wet- en regelgeving in relatie tot informatiebeheer. Zo bestaan er veel verschillende wetten die de omgang met informatie regelen zoals de Archiefwet, Algemene verordening gegevensbescherming, Wet open overheid, Wet hergebruik van overheidsinformatie, Omgevingswet, etcetera… 

Het is duidelijk dat veranderende wetgeving haar stempel drukt op de informatiehuishouding. Wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk van informatieprofessionals? De derde editie van de Od Kennissessie ‘Informatiewetten vertaald naar de praktijk’ gaat uitgebreid en op praktische wijze in op de weerbarstige relatie tussen wet- en regelgeving en duurzaam toegankelijke informatie!

Mis deze bijeenkomst niet! Leer van de presentaties en workshops, ontmoet collega's en deel ervaringen en krijg nieuwe inzichten en praktische tips! 

Ben je benieuwd naar het programma of wil je je aanmelden voor dit evenement? Voor meer informatie klik dan hier.

Algemene info

The Colour Kitchen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL UTRECHT
Routebeschrijving

Volg ons op social media