Alle events

Partnerevent Noord-Hollands Archief: Tijd voor de Toekomst 12 juli t/m 29 september

dinsdag 11 juli 2023 van 09:00 uur tot 17:00 uur

Tentoonstelling: Tijd voor de Toekomst

Informatie omringt ons tegenwoordig in talloze vormen. Een van de grootste vraagstukken van deze tijd is hoe we al die informatie veilig, betrouwbaar en toegankelijk kunnen bewaren. We bewaarden traditioneel papieren archieven, maar tegenwoordig omvat dit ook digitale archieven. Deze uitdaging is verre van eenvoudig en er schuilt een hele wereld achter.

Deze tentoonstelling is ontworpen om mensen bewust te maken van de noodzaak en complexiteit van digitaal archiveren. Het is geschikt voor alle leeftijden.

tijd_voor_de_toekomst_poster

WORKSHOPS: voor groepen van overheidsinstellingen en kennisinstellingen.

De tentoonstelling wordt uitgebreid met speciale workshops. Elke workshop duurt een uur en biedt verdieping op het onderwerp. Het is een uitstekende inleiding voordat je de tentoonstelling gaat bekijken.

Nodig al je collega's uit! Het team van het Noord-Hollands Archief kijkt ernaar uit om jullie te verwelkomen. Combineer gerust jullie bezoek met een drankje in Haarlem of een uitstapje naar het strand in Zandvoort!

Meer informatie en aanmelden:
Ontdek meer over de tentoonstelling op noord-hollandsarchief.nl 

Voor meer informatie en aanmelden voor de workshops van "Tijd voor de Toekomst," klik hier.

Heb je nog vragen?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de programmamanager digitaal informatiebeheer: mirjam.bakker@noord-hollandsarchief.nl.

Algemene info

Janskerk
Jansstraat 40
2011 RX HAARLEM
Routebeschrijving

Volg ons op social media