Alle events

Thematiendaagse De gebruiker centraal

maandag 20 maart 2023 om 08:00 uur

Thematiendaagse De gebruiker centraal
Van 20 tot en met 31 maart

Maandag 20 tot en met vrijdag 31 maart organiseert KIA Thematiendaagse. Deze keer staat de gebruiker van archief- en overheidsinformatie in al zijn vormen centraal.

Een greep uit het aanbod: webinars over online toegang tot informatie, microlearnings, linked open data en gebruikersonderzoek, een online workshop Customer journey door een’ digitale drakenverslinder’. En een fysieke bijeenkomst over de studiezaal van de toekomst.

Waar het om draait

Overheden werken digitaal, archieven maken digitaal toegankelijk en gebruikers zoeken digitaal. Kunnen zij vinden wat zij zoeken? Weten archieven en overheden wat hun gebruikers willen? Hoe staat het met de inzet van linked open data? En wat betekent dit allemaal voor de fysieke ontmoeting met de gebruiker? In deze Thematiendaagse word je je bewust van hoe je omgaat met gebruikers. En van nieuwe manieren die helpen deze gebruiker beter te leren kennen en te bereiken.

Noteer in je agenda

Dus zet de Thematiendaagse alvast in je agenda! En wees erbij, om je kennis te vergroten en inspiratie op te doen met best practises in workshops en webinars. Houd voor het volledige programma en de mogelijkheid om aan te melden de agenda van KIA in de gaten.

Algemene info

Online

Volg ons op social media