Alle events

Kijkje in de keuken: Breda University of Applied Sciences

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

vrijdag 3 maart 2023 van 13:00 uur tot 18:00 uur

Community building: hoe breng je als bibliotheek mensen samen?

Na een grote verbouwing en meerdere collectieverhuizingen ging in januari 2020 de nieuwe bibliotheek van BUas volledig open. Na slechts 2 maanden gingen de hogeschool en de bibliotheek echter al weer in lockdown, doordat Corona zijn intrede deed. Hierdoor werd ook het ingeplande “kijkje in de keuken” dat in maart 2020 zou plaats vinden bij de BUas bibliotheek geannuleerd.

 

Maar nu het weer kan gaan we het gewoon nog een keer proberen! Sinds dit schooljaar draait de Buas bibliotheek namelijk weer op volle toeren.

Graag nodigen we jullie daarom uit voor een bezoek aan deze bibliotheek, die zich bevindt in de voormalige binnentuin van een verbouwd klooster.

 

Breda University of applied sciences heeft in haar strategie een grote nadruk op ‘student well-being’ en ‘community building’ . Bij het ontwerpen van de bibliotheek was daarom 1 van de speerpunten dat de library de huiskamer van de hogeschool wilde zijn. Maar hoe vervul je die rol tijdens corona lockdowns en vooral hoe pak je dit na corona weer op? Tijdens deze middag zullen we aandacht besteden aan de inrichting van BUas bibliotheek en de activiteiten die deze bibliotheek onderneemt om bij te dragen aan community building en student well-being binnen BUas.

Vanzelfsprekend is er ruimte om met collega’s over deze onderwerpen te spreken en ideeën uit te wisselen.

Schedule of Kijkje in de keuken: Breda University of Applied Sciences

Algemene info

Volg ons op social media