Peiling: Wie wil er in 2025 met KNVI IG O&O mee op studiereis? Laat het weten voor 15 augustus!

Alle nieuws

Peiling: Wie wil er in 2025 met KNVI IG O&O mee op studiereis? Laat het weten voor 15 augustus!

Het plan is om universiteits-, hogeschool- en onderzoeksbibliotheken in Zwitserland en Italië te bezoeken. We peilen graag de belangstelling voor deze reis. ook als je niet wilt gaan, horen we dat graag.

9 juli 2024

Het plan is om universiteits-, hogeschool- en onderzoeksbibliotheken in Zwitserland en Italië te bezoeken. We hebben Geneve, Lausanne, Milaan en Basel op het oog en als reisperiode 15 t/m 22 maart 2025. Uit milieuoverwegingen reizen we per bus. In tegenstelling tot de laatste jaren, wordt het dit keer een rondreis met overnachtingen in Geneve (3), Milaan (3) en Basel (1). De reis- en verblijfskosten, exclusief eten en drinken, zullen rond de €1.800 bedragen.

Zoals gezegd, willen we graag weten hoe groot de belangstelling voor deze studiereis is. Daarnaast willen we inventariseren of reisduur en/of -kosten beperkende factoren zijn. Bij te weinig animo kunnen we overwegen om onze plannen aan te passen. Daarom willen we jullie vragen de poll via deze link in te vullen. Dit is nog geen definitieve aanmelding, maar we willen je wel vragen ‘ja’ aan te vinken als je vrijwel zeker meegaat.

Reageren kan tot 15 augustus 2024.

Met dank en hartelijke groet namens de KNVI O&O reiscommissie,

Marjo Bakker.
Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media