Nomineer voor 9 augustus een organisatie of persoon voor de David O’Leary Award

Alle nieuws

Nomineer voor 9 augustus een organisatie of persoon voor de David O’Leary Award

De David O’Leary Award wordt uitgereikt door IFIP IP3 en wordt toegekend aan een individu of organisatie die professionaliteit (beroepspraktijk) heeft gepromoot en gedemonstreerd, heeft gewerkt als een ethiekevangelist en/of vooruitgang heeft geboekt in het bevorderen van diversiteit onder ICT-beoefenaars. 

8 juli 2024

Een panel van minimaal drie juryleden van de Global Industry Council en het IFIP-bestuur zullen de prijs beoordelen en de uiteindelijke beslissing nemen. Iedereen kan een nominatie indienen voor een persoon of organisatie.

Meer informatie, ook over het nominatieformulier en het e-mailadres vind je hier.

De sluitingsdatum voor de nominaties is 9 augustus 2024.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media