DNB en VGGM winnen Od Kwaliteitsawards 2024!

Alle nieuws

DNB en VGGM winnen Od Kwaliteitsawards 2024!

Tijdens de Od Kennissessie op 20 juni 2024 zijn de winnaars bekend gemaakt van de Od kwaliteitsawards 2024. De Nederlandsche Bank (DNB) is winnaar in de categorie Rijksoverheid. De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) heeft de award in de categorie Decentraal gewonnen.

20 juni 2024

De Nederlandsche Bank (DNB) is winnaar in de categorie Rijksoverheid. Volgens de jury laat DNB bij uitstek zien hoe je innovatie op een andere manier kunt aanvliegen en vanuit de architectuur het gesprek aan kunt gaan.

De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) heeft de award in de categorie Decentraal gewonnen. Wanneer je vooral bezig bent om crisissen op te lossen, is het des te knapper dat je tijd en energie weet vrij te maken om informatie- en archiefbeheer bij de bron te organiseren.

Genomineerden
Dit jaar organiseerde vakblad Od de tweede editie van de OdKwaliteitsawards, de aanmoedigingsprijs voor informatiehuishoudingen. In totaal heeft vakblad Od 10 inzendingen ontvangen: "We danken alle organisaties die tijd en energie erin hebben gestopt om hun casus aan ons voor te leggen. Ons comité van aanbeveling (Bart Hekkert en Eric Kokke) heeft alle inzendingen bestudeerd. We feliciteren DNB, Gemeente Haarlem, Rijkswaterstaat (publicatieplatform), Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden met hun finaleplaats."

Vervolgens heeft het juryberaad met juryleden Roland Bisscheroux,Tom Dalderup, Jeroen Jonkers, Jacqueline Rutjens en Tom De Smet plaatsgevonden, die zich mochten buigen over wie de winnaars zijn van de Od Kwaliteitsawards 2024 in de categorie centrale en decentrale overheid.

>> Lees er meer over in dit nieuwsbericht op de website van Od

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media