Nieuws van IFIP - mei 2024

Alle nieuws

Nieuws van IFIP - mei 2024

KNVI is mede-oprichter en lid van de internationale koepelorganisatie IFIP. IFIP brengt de nieuwsbrief IFIP Insights uit. De meest actuele publiceren we in onze KNVI nieuwsbrief zodat jullie op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de IFIP. Lees nu de IFIP Insights van 29 mei!

30 mei 2024

Nieuwsbrief IFIP Insights
"IFIP is involved in a record seven events at this week’s WSIS (World Summit for the Information Society) Forum in Geneva. IFIP has contributed to WSIS over many years, gaining formal recognition as a “Supporting Partner”. WSIS is co-organised by ITU, UNESCO, UNDP, UNCTAD and the Swiss Confederation. On Monday (27 of May), IFIP President Anthony Wong welcomed the ITU Secretary General Doreen Bogdan-Martin and UN dignitaries to the IFIP booth. Also shown are Joice BenzaPaul Haskell-Dowland and Moira De Roche." >> Lees hier de IFIP Insights van 29 mei 2024

Brief IFIP General Secretary
Ook stuurt de IFIP General Secretary een brief rond naar de leden van de IFIP, dus ook naar KNVI, die wij ook graag met onze leden delen.

"As a part of IFIP Secretariat’s ongoing commitment to provide exceptional value and services to IFIP members, I would like to briefly update you on some of the IFIP community activities, recent achievements and some possibilities for your Society to benefit from your membership in IFIP."
>> Lees hier de brief van de IFIP General Secretary van 27 mei 2024

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media