KNVIx Talks: Anita Bosman staat op de bühne op 23 november!

Alle nieuws

KNVIx Talks: Anita Bosman staat op de bühne op 23 november!

KNVI organiseert KNVIx Talks door onze professionals over Smart Humanity thema’s, naar voorbeeld van de welbekende TEDx Talks. Onder anderen Anita Bosman, directeur Instituut voor ICT, Hogeschool Utrecht, staat 23 november op de bühne.

4 november 2021

Tussen 16.00 - 16.15 uur is het de beurt aan Anita Bosman met haar KNVIx Talk. Zij neemt je mee in de wijze waarop hogescholen innovatief ICT onderwijs aanbieden.

Hoe leid je goede ICT’ers op? Wat is de rol van onderwijs binnen een snel veranderende, technologische samenleving? Hoe moet je als hogeschool opleiden voor banen die nu nog niet eens bestaan? Voor technologieën die over 10 jaar anders zijn? Hoe verzorgen hogescholen nieuw ICT onderwijs met aandacht voor de sustainable development goals en de wensen vanuit het bedrijfsleven? Een hele opgave maar het nieuwe ICT onderwijs is op de goede weg. 

>> Meld je aan voor The ultimate KNVI Get Connected - Met KNVIx talks door onze professionals over Smart Humanity thema's op 23 november! Je bent van harte welkom tijdens deze middag, waar er veel tijd

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media