KNVIx Talks 23 november met dé powertalk om 15.00 uur die je niet wil missen!

Alle nieuws

KNVIx Talks 23 november met dé powertalk om 15.00 uur die je niet wil missen!

KNVI organiseert KNVIx Talks door onze professionals over Smart Humanity thema’s, naar voorbeeld van de welbekende TEDx Talks. Onder anderen KNVI 'ers Chris Raghoebarsing, Pieter Izebaud & Tom Dalderup staan 23 november op de bühne.

2 november 2021

Hoe ga je moeiteloos om met de dynamiek in deze tijd? Welke trends geven je energie? Op welke manier vertaal je data naar waarde?

In deze sessie delen we de mooiste inzichten uit de Super Tuesday events die we elke eerste dinsdag van de maand om 16.00 uur organiseerden. De kern van de kern. Dat doen we met de organisatoren van deze events en aan de hand van de reacties van de bezoekers die de events meemaakten. Daarmee hebben we de meest waardevolle inzichten voor jou op een rij. Omdat het een live sessie is, kan je er direct over doorpraten om deze inzichten voor jezelf te laten leven en te laten verworden tot je eigen super power! De ultieme samenvatting dus om 15.00 uur!

>> Meld je aan voor The ultimate KNVI Get Connected - Met KNVIx talks door onze professionals over Smart Humanity thema's op 23 november! Je bent van harte welkom tijdens deze middag waar er veel tijd is voor ontmoeting en je geinspireerd wordt door korte KNVIx Talks!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media