KNVIx Talks - Kees Verhoeven staat op de bühne op 23 november!

Alle nieuws

KNVIx Talks - Kees Verhoeven staat op de bühne op 23 november!

KNVI organiseert KNVIx Talks door onze professionals over Smart Humanity thema’s, naar voorbeeld van de welbekende TEDx Talks. Onder anderen Kees Verhoeven, voorzitter van de Raad van Advies van de KNVI, oud-Tweede Kamerlid D66 en eigenaar van Bureau Digitale Zaken, staat 23 november op de bühne

28 oktober 2021

Tussen 17.00 - 17.15 uur is het de beurt aan Kees Verhoeven met zijn KNVIx Talk: Wat zijn de thema's voor 2022?  

Het gaat gelukkig steeds vaker over digitale technologie als relevant onderwerp voor de maatschappij en de politiek. Dat digitalisering hoger op de agenda komt, is mooi maar waar hebben we het nu eigenlijk over? Wat zijn de grote digitale vraagstukken van nu en wat moeten we daar nu mee? 

Op die vraag zal Kees Verhoeven ingaan waarbij hij drie grote uitdagingen ziet: de grootmachten, de techreuzen en de controlestaten. Oftewel: Amazon, de Belastingdienst en China. Dat dit alfabetisch rijtje beleidsmatig bepaald geen abc-tje is moge duidelijk zijn. Maar oplossingsrichtingen zijn er wel. En daar gaan we het over hebben!

Tip >> Lees ook de column van Kees Verhoeven: Van apatisch naar alert. Wachten op kabinetsformatie is niet nodig.

>> Meld je aan voor The ultimate KNVI Get Connected - Met KNVIx talks door onze professionals over Smart Humanity thema's op 23 november! Je bent van harte welkom tijdens deze middag waar er veel tijd is voor ontmoeting en je geinspireerd wordt door korte KNVIx Talks!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media