Terugkijken KNVI Super Tuesday 12 december 2023 "A Digital Library, the best of two worlds"

Conny Verleun-Brood

terug naar overzicht

Terugkijken KNVI Super Tuesday 12 december 2023 "A Digital Library, the best of two worlds"

Samenvatting

Op dinsdag 12 december 2023 vond het KNVI Super Tuesday event "A Digital Library, the best of two worlds" plaats. Een succesvol webinar met gasten Diana van der Stelt van Climbing the Right Tree en Sandra de Waart van de KNVI. Gemist? Je kunt 'm nu terugkijken!

14 december 2023

Tijdens de laatste Super Tuesday van het jaar hebben we iets nieuws geïntroduceerd bij de KNVI: de mogelijkheid tot co-creatie ten behoeve van een open-source, online leeromgeving: de Maxim Nyansa Digital Library. In de mooie studio in Spijkenisse spraken Diana van der Stelt, medeoprichter en bestuurder van Climbing The Right Tree, en Sandra de Waart, bestuurder bij de KNVI, met elkaar over kennisdeling binnen de KNVI en buiten de KNVI. Daarbij lag de nadruk op de toegevoegde waarde van kennisdeling, voor het individu maar ook voor bedrijven die hun medewerkers de kans willen bieden om van meerwaarde te zijn voor hun medemens, buiten het bedrijf om.

Via een live-verbinding kwamen twee collega’s van de Maxim Nyansa Foundation in het gesprek en vertelden over het verschil dat een kans op goede kennisuitwisseling kan maken. Zij boden daarmee een inkijk in hoe ook leden van de KNVI mee kunnen doen als trainer in de trainingsprogramma’s van de Foundation en hoe je als deelnemer dan de echte impact kunt ervaren die zulke internationale kennisuitwisseling heeft op zowel trainers als studenten.

Uit de antwoorden van de poll, die gedurende het webinar werd gehouden, bleek het animo om aan kennisdeling te doen via de digital library groot. Heb je na het kijken een goed idee voor de digital library, dan kun je contact opnemen met Climbing the Right Tree via info@climbingtherighttree.com of met de KNVI via info@knvi.nl

Was je niet bij het webinar, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Kijk het gesprek dan op je eigen moment via onderstaande link.

Over de auteur

Conny Verleun-Brood

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media