Terugkijken KNVI Super Tuesday 4 juli 2023 "Het oplossen van je tekort aan tech-talent met vrouwelijke en atypische talenten"

Conny Verleun-Brood

terug naar overzicht

Terugkijken KNVI Super Tuesday 4 juli 2023 "Het oplossen van je tekort aan tech-talent met vrouwelijke en atypische talenten"

Samenvatting

Op dinsdag 4 juli 2023 vond het KNVI Super Tuesday event "Het oplossen van je tekort aan tech-talent met vrouwelijke en atypische talenten" plaats. Een succesvol webinar met sprekers Floris van Onselen (CJIB), Sander Klaver (categoriemanager inhuur ICT Rijksoverheid) en Diem Do codeGorilla. Gemist? Je kan 'm nu terugkijken!

3 juli 2023

Het oplossen van je tekort aan tech-talent met vrouwelijke en atypische talenten

We ervaren allemaal een tekort aan talent in de IT-sector. Tech-talent is schaars, terwijl de werklast en vraag naar tech-teams toeneemt. Bedrijven hebben moeite om openstaande vacatures te vervullen met IT talenten, daarnaast hebben veel bedrijven ook nog te maken met de Social Return on Investment (SROI) quota, wat soms als een extra last kan aanvoelen.

Wat als? Wat als de SROI een kans kan zijn om een win-win te creëren en beide doelen tegelijkertijd te bereiken? Hoe, vraag je je af?

We hebben Floris van Onselen (CJIB), Sander Klaver (categoriemanager inhuur ICT Rijksoverheid) en Diem Do codeGorilla uitgenodigd om hun successen, leermomenten en uitdagingen te delen met het werken met SROI-kandidaten en praktische tips te geven over hoe succesvolle SROI-projecten te starten en hoe te werken aan meer diversiteit en inclusie in teams, bijvoorbeeld door extra aandacht te geven aan het werven van meer vrouwelijke talenten, atypische talenten of professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Over de auteur

Conny Verleun-Brood

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media