Terugkijken KNVI Super Tuesday 7 februari 2023 "Functioneel beheerder de superman van de organisatie"

Caroline Knobbe

terug naar overzicht

Terugkijken KNVI Super Tuesday 7 februari 2023 "Functioneel beheerder de superman van de organisatie"

Waarom is de functioneel beheerder de superman van de organisatie? Kom naar de Super Tuesday op dinsdag 7 februari (online, 16.00 uur)! Daar onthult Daniël E. Brouwer, KNVI-lid, goeroe en bestseller auteur van 'Hét handboek voor de functioneel beheerder' en 'Het procesboek voor de functioneel beheerder' het antwoord op die vraag! Ook de bekende Pieter Izeboud zal deelnemen aan dit gesprek.

21 maart 2023

Waarom is de functioneel beheerder de superman van de organisatie? Kom naar de Super Tuesday op dinsdag 7 februari (online, 16.00 uur)! Daar onthult Daniël E. Brouwer, KNVI-lid, goeroe en bestseller auteur van 'Hét handboek voor de functioneel beheerder' en 'Het procesboek voor de functioneel beheerder' het antwoord op die vraag! Ook de bekende Pieter Izeboud zal deelnemen aan dit gesprek. Interessant voor jou dus, de functioneel beheerder, om bij te blijven in je vak. Daniel komt bovendien met concrete handvatten om je werk als functioneel beheerder nog beter te maken! Maar deze Super Tuesday is zeker ook interessant voor je collega's! Vraag aan Daniel alles wat je wilt weten over de rol van functioneel beheerder en hoe je hem of haar kunt inschakelen, zodat jij niet meer hoeft te mopperen op je IT-middelen! Geen vraag is te gek; doe mee in de chat! Sandra de Waart is de moderator van deze Super Tuesday en zorgt dat je antwoord krijgt op al jouw vragen! Pak die kans! Doe je voordeel met de handvatten en de ervaringen van Daniel Brouwer! Optimaliseer jouw werk als functioneel beheerder en weet als collega hoe je de functioneel beheerder kan laten groeien in zijn/haar rol!

Over de auteur

Caroline Knobbe

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media