Terugkijken KNVI Super Tuesday 4 oktober 2022 "MetaVerse ! Op welke manier gaat de MetaVerse onze informatiemaatschappij transformeren?"

Caroline Knobbe

terug naar overzicht

Terugkijken KNVI Super Tuesday 4 oktober 2022 "MetaVerse ! Op welke manier gaat de MetaVerse onze informatiemaatschappij transformeren?"

Samenvatting

Op dinsdag 4 oktober 2022 vond het KNVI Super Tuesday event '""MetaVerse ! Op welke manier gaat de MetaVerse onze informatiemaatschappij transformeren?" plaats. Een succesvol webinar met spreker Igor van gemert. Gemist? Je kan 'm nu terugkijken!

4 oktober 2022

Als je denkt dat je telefoon verslavend is… wacht dan maar tot je een paar uur echt actief bent geweest in de MetaVerse. Je zult letterlijk ervaren dat onze fysieke wereld niet meer dan de legobouwplaat is van een virtuele wereld die zal resulteren in ongekende nieuwe mogelijkheden.

Het zal je niet ontgaan zijn: er worden miljarden geïnvesteerd in de MetaVerse. Onlangs heeft Facebook zijn naam gewijzigd in Meta. Maar ook partijen als Nvidia en grote gameproducenten zijn er van overtuigd dat de MetaVerse nieuwe vormen van werken en leven gaat opleveren. De MetaVerse staat voor een maatschappelijke transformatie van onze informatie maatschappij.

De MetaVerse biedt de nieuwste technologieën en daardoor zijn steeds meer samenwerkingen mogelijk tussen verschillende bedrijven, mensen en organisaties. Omgaan met deze mogelijkheden benadrukt het belang van vooruitgang, waarbij verschillende mensen hun expertise kunnen bundelen voor een ontwikkelingsproces met een potentieel grote maatschappelijke impact.

In deze lezing zul je nieuwe inzichten opdoen op welke manier de MetaVerse onze informatie maatschappij gaat transformeren. Als professional is het van belang om je te blijven te ontwikkelen. Vooral afleren wat je eerst hebt aangeleerd is voor veel mensen moeilijk. In deze lezing laat Igor van Gemert je de nieuwe business mogelijkheden zien maar hij staat ook stil bij de dark side van deze technologie.

Deze lezing is inspirerend en zal je op een andere manier laten kijken naar de diverse MetaVerse varianten die op dit moment beschikbaar zijn. Als je denkt dat je telefoon verslavend is… Wacht dan maar tot je een paar uur echt actief bent geweest in de MetaVerse. Je zul letterlijk ervaren dat onze fysieke wereld niet meer dan de legobouwplaat is van een virtuele wereld die zal resulteren in ongekende nieuwe mogelijkheden.

Nieuwe inzichten opdoen over MetaVerse? Meld je dan nu aan!


Over Igor van Gemert
Igor van Gemert is in staat is om complexe problemen op te lossen in teamverband die beschikken over een hoge mate van specialismen. Het toepassen van disruptieve technologie en het verbinden van mensen maken hem een pragmatische innovator die daadwerkelijk technologie maakt met grote maatschappelijk impact.

 

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de 'Super Tuesday' reeks. Deze reeks vormt een gebalanceerde afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening. Deze events worden georganiseerd door de centrale activiteitencommissie.

Over de auteur

Caroline Knobbe

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media