Verslag | Een blik achter de schermen van de juridische uitgevers

terug naar overzicht

Verslag | Een blik achter de schermen van de juridische uitgevers

.

28 september 2022

Juridische Informatie 

Verslag van de KNVI omtrent het bezoeken van de juridische uitgevers op donderdag 16 juni 2022. Presentaties zijn van Wolters Kluwer, Uitgeverij Paris en Uitgeverij Den Hollander.  Hierbij kwamen ter sprake: het onderhouden van een productlijn met een redactieraad en haar auteurs, het lanceren van een geheel nieuw product, zoals een juridisch tijdschrift en de strategie om als uitgeverij te slagen binnen de competitieve informatiemarkt.

Link naar platte tekst
Link naar PDF met tekst en foto's

Over de auteur

Ivan Modder's afbeelding
Ivan Modder Knowledge Centre Officer

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media