Terugkijken KNVI Super Tuesday 7 december 2021 "Duivelse Dilemma’s... is Nederland digitaal genoeg?"

Caroline Knobbe

terug naar overzicht

Terugkijken KNVI Super Tuesday 7 december 2021 "Duivelse Dilemma’s... is Nederland digitaal genoeg?"

Samenvatting

Op dinsdag 7 december vond het KNVI Super Tuesday event 'Duivelse Dilemma’s... is Nederland digitaal genoeg?" plaats. Een succesvol webinar met sprekers Anita Bosman en Frits Bussemaker. Gemist? Je kan 'm nu terugkijken!

30 maart 2022

Op 7 december stond de laatste Super Tuesday van 2021 gepland. Tijdens deze laatste SuperTuesday van 2021 gingen Anita Bosman en Frits Bussemaker met het mes op tafel in gesprek over Duivelse Dilemma's. Moeten we wel al die moeite doen om de ICT opleidingen te verbeteren of huren we gewoon elk jaar honderden buitenlandse programmeurs in? Gaan we aansluiten bij internationale ontwikkelingen of blijven we lekker ons eigen Nederlandse ding doen? Tom Dalderup legde als messcherpe interviewer deze en nog meer dilemma's voor aan onze KNVI Fellows. In de december-editie van de Super Tuesday reeks willen we je aan het denken zetten over de digitale toekomst van de BV Nederland. Gun jezelf een beschouwelijk moment en schrijf je in. ****************************************************

Jaarlijks organiseert de activiteitencommissie van de KNVI 10-15 events die samen een gebalanceerde afspiegeling vormen van de verschillende disciplines IT, archief en bibliotheken. Naast het aanbod van de centrale activiteitencommissie organiseren de verschillende interessegroepen van de KNVI events over specifieke thema’s.

 

Over de auteur

Caroline Knobbe

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media