Terugkijken webinar Grenzen aan informatie

KNVI

knvilogo klein.jpg
terug naar overzicht

Terugkijken webinar Grenzen aan informatie

Samenvatting

Op 15 juni jl. heeft het webinar Grenzen aan informatie plaatsgevonden. Dit webinar gemist? Kijk 'm nu terug! Het digitaliseren van menselijke interacties en transacties bevindt zich in een fase van wildgroei. Dit wordt gedreven door de voortdurende voortgang van data en communicatie technologieën en de vele zeer aantrekkelijke verdienmodellen die mogelijk zijn. Machtsconcentraties en misbruik maken de digitale ruimte onveilig en moeilijk te reguleren. Het beschermen van de menselijke maat is een uitdaging voor wetenschap, economie, politiek en rechtspraak. In deze sessie zullen Rob Kruijk, Martijn Sasse en Danny Greefhorst de deelnemers meenemen in een verkenning aan grenzen aan informatie. Na een inleiding door de heren zullen deelnemers kansen en bedreigingen identificeren vanuit universele menselijke waarden.

7 oktober 2021

Dit bericht is alleen zichtbaar voor leden. Login om het artikel te kunnen lezen

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media