Brief aan de Minister van OC enW inzake internetconsultatie Archiefwet 2021

terug naar overzicht

Brief aan de Minister van OC enW inzake internetconsultatie Archiefwet 2021

Samenvatting

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap publiceerde aan het eind van 2019 haar concepttekst voor de nieuwe Archiefwet. Tegelijkertijd vroegen ze, middels een internetconsultatie, het werkveld te reageren op dit concept. In januari kwamen 8 leden van de KNVI, uit de hoek van het Informatiebeheer, bij elkaar om een brief op te stellen waarin onze bevindingen en aanbevelingen over de wettekst zijn opgenomen.

23 januari 2020

.

Over de auteur

Eric Kokke's afbeelding
Eric Kokke Marketing & Communicatiemanager, GO opleidingen

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media