KNVI/SOD-documentaire ‘Kenniswerk’

terug naar overzicht

KNVI/SOD-documentaire ‘Kenniswerk’

Samenvatting

In de documentaire Kenniswerk komen verschillende vragen aan bod. Wat is kenniswerk eigenlijk? Hoe gaat ‘de kenniswerker’ meestal te werk gaat en waarom is dat verre van ideaal ? En hoe zou de toekomst eruit kunnen zien? Maar bovenal is de documentaire een oproep tot (h)erkenning van een vakgebied en een aanzet tot discussie over hoe kenniswerk beter, leuker, en doeltreffender kan.

28 november 2019

Tijdens het KNVI-event Smart Humanity op 14 november 2019 ging de documentaire Kenniswerk in première. Het is het derde deel van de documentairetrilogie van de KNVI | SOD. De film is online te bekijken via onderstaande link.

Het is het derde deel van de documentairetrilogie van de KNVI | SOD. Na Alles is informatie (over de veranderende wereld van de informatiebeheerder) en TOEGANG (over de rol van informatie in de hedendaagse maatschappij) gaan de makers nu op zoek naar oplossingen voor doeltreffend informatiegebruik. Kenniswerk werd naar een idee van Martijn Aslander geproduceerd door Uma Visual Storytellers.

kenniswerk2

Over de auteur

Jitze Vellenga's afbeelding
Jitze Vellenga Verenigingsmanager KNVI

Reacties

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden.

Volg ons op social media