Lid worden

Extra voordeel 

Als lid ontvang je kosteloos een abonnement op één van onze vakbladen IP (Informatie Professional), Od (overheidsdocumentatie), of AG connect. Hiernaast ontvang je korting op diverse congressen, vakbladen en opleidingen van partners. Denk hierbij aan het vakblad Bibliotheekblad of opleidingen van GO, KBenP en Ingressus. Ook ontvang je korting op de contributie van internationale informatica organisaties als IFIP, IEEE, ACM en Europese vakverenigingen. Tot slot krijg je via de KNVI nog veel voordeel op bijvoorbeeld boeken, publicaties en contributies van internationale informatica organisaties, zoals IFIP, IEEE en ACM en de Europese vakverenigingen

Tarieven 2018

Soort Tarief*
Persoonlijk lidmaatschap (niet-werkgever gebonden) € 165,00
Studenten* Gratis**
Voor jongeren tot 27 jaar € 99,00
Gepensioneerden professional** € 99,00***
Bedrijfslidmaatschap Staffel****

*Alle bedragen zijn inclusief BTW.
** Je volgt volledig dagonderwijs aan een MBO, HBO of universiteit en je stuurt ons een kopie van je (geldige) inschrijvingsbewijs.
*** Bij aanmelding als gepensioneerde professional, ga je ermee akkoord dat we jou kunnen benaderen om een startende professional te coachen bij de start van zijn of haar carrière.
**** KNVI hanteert een voor jou speciaal tarief (normaal tarief is € 165,- per lid):

Aantal leden Korting Contributie per lid
5-9 20% € 132,00
10-19 25% € 123,75
20-29 30% € 115,50
30 of meer n.t.b. n.t.b.

Voor een collectief lidmaatschap vanaf 30 leden worden speciale kortingsafspraken gemaakt.
Het secretariaat van de KNVI neemt contact met je op om de inschrijvingen van jouw medewerkers te bespreken.

Het KNVI lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap en kan alleen door het betreffende lid zelf worden opgezegd. Het lidmaatschap loopt gelijk met het kalenderjaar. Rekening houdend met het Verenigingsrecht, dient het lidmaatschap uiterlijk 30 november van het lopende kalenderjaar te worden opgezegd. Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van je opzegging.

Stuur een opzegging per e-mail naar: info@knvi.nl
Of per post naar:
KNVI
Postbus 1058
3860 BB Nijkerk

 

Inschrijfformulier