Smart Humanity #KNVI18

De samenleving transformeert door digitale technologie en daarmee verandert de rol en de plaats van de mensheid. Maar de visies verschillen. De een verwacht dat robots en algoritmes de wereld overnemen, de ander ziet een prachtige samensmelting van mens en cybernetica, terwijl weer anderen de mensheid via ICT de vervuilde aarde zien terugbrengen naar een biologisch juiste balans. Hoe het ook zij, de mens staat centraal in onze informatiemaatschappij en behoort centraal te blijven staan; ook bij alle huidige en toekomstige veranderingen. De KNVI (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Informatieprofessionals) heeft het begrip ‘Informatieprofessional 3.0’ en de ‘Digitale transformatie’ neergezet en uitgewerkt in diverse beleidsplannen en publicaties.

Door middel van 5 inhoudelijke thema’s wordt de dag gevuld met korte en lange lezingen, debatten, actieve sessies, buitenactiviteiten etc.:

– Smart GLAM (Galleries, Libraries, Archives, Musea)
– Smart Me & Ethiek
– Smart Mobility
– Smart Industries
– Smart Cities

Daarnaast zullen ook diverse wetenschappelijke onderwerpen worden opgenomen in het programma.

Smart Humanity is op 13 december verdeeld in 5 tijdsvakken. Elk vak bestaat uit een deel inhoud (een of meerdere keynotes, lezingen, overige inhoudelijke activiteiten), een cateringmoment, netwerken en ontmoetingen. Deelnemers kunnen zich voor 1 of meerdere tijdsvakken aanmelden of een dag passe-partout afnemen.

00.00 – 05.00 snack
05.00- 09.00 ontbijt
09.00 – 13.00 lunch
13.00 – 17.00 borrel
17.00 – 24.00 diner

Waar en wanneer
Locatie: EYE Amsterdam Filmmuseum
Wanneer: 13 december 2018, 24 uur lang

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het programma op de congreswebsite.