Actueel - Smart Humanity 2020

Smart Humanity 2020‚Äč

Smart Humanity heeft een nieuw format. En wat voor een! Op 30 november 2020 is er een speciale KNVI TV-programmering. Geheel in het teken van Smart Humanity.

De TV-programma's zijn in de maak! Denk aan programma’s als Koffietijd, Dragons Den, spelshows, documentaires en verschillende talkshows, die informeren, inspireren en verrassen. Met actuele informatie, praktische adviezen, innovatieve ideeën en een hoop plezier en gezelligheid. Live, vooraf opgenomen en interactief. Gericht op informatie- en communicatieprofessionals en over onderwerpen uit ons werkveld.

Kortom, een dag door en voor informatieprofessionals. Hier maak je tijd voor vrij!

>> Zet 30 november alvast in je agenda! Meer informatie volgt binnenkort <<

Sponsoren

Er zijn verschillende mogelijkheden van zichtbaarheid voor organisaties en bedrijven. Denk hierbij aan het adopteren van een TV programma, het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan een TV programma, kijkers meenemen achter de schermen van jouw bedrijf of organisatie, een reclame spotje en vele andere mogelijkheden. Wil jouw bedrijf of organisatie een financiële bijdrage leveren en de naamsbekendheid onder kijkers vergroten? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met Miranda Schouten via info@mosevents.nl of 033-2473407.