Opzeggen

Lidmaatschap opzeggen

Jammer dat je overweegt om je lidmaatschap bij de KNVI op te zeggen. Kunnen we nog iets doen om je op andere gedachten te brengen? Wat je reden om op te zeggen ook is, hieronder vind je argumenten om toch bij ons te blijven.

Ik wil opzeggen omdat ik

(meerdere antwoorden zijn mogelijk)

Wist je dat de KNVI een speciaal contributietarief kent voor gepensioneerden? Bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd rekenen we de korting automatisch aan je door.

Wist je dat de KNVI een speciaal contributietarief kent voor werkzoekenden? Op je profielpagina in Mijn KNVI pas je het tarief met een klik op de knop aan.

KNVI is een netwerk waar de disciplines IT, archief en bibliotheek bij elkaar komen: hét platform van de informatieprofessional. We organiseren events over zeer uiteenlopende thema’s. Bekijk het overzicht van actuele interessegroepen om te zien of er groepen zijn die aansluiten op jouw vak-en/of interessegebied.

Je lidmaatschap heb je grotendeels al terugverdiend met het gratis abonnement op een van de vakbladen, maar wist je dat je met jouw lidmaatschap ook op veel andere kosten kunt besparen? Een overzicht van alle ledenvoordelen vind je hier. Bekijk ook de online agenda voor de events die je als lid gratis kunt bezoeken.

Als lid van KNVI kun je gebruikmaken van veel voordelen, het is een plek waar je collega’s ontmoet en je kunt verdiepen in het vakgebied. Je bezoekt gratis events, ontvangt een vakblad naar keuze en korting op boeken, publicaties, opleidingen en lidmaatschappen. Bekijk hier alle voordelen waar je als lid gebruik van kunt maken.

Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

KNVI heeft onder andere afspraken met verenigingen als VMBI, ACM en BCS. Een gecombineerd lidmaatschap levert je voordeel op. Hebben we nog geen afspraak met jouw vereniging en kan dit ook voor andere KNVI-leden interessant zijn, dan ontvangen we graag de naam van jouw vereniging?

We horen graag je klacht zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.