Actueel - Nieuws

Plaats nu je vacature op knvi.nl en vind de juiste kandidaat

KNVI.nl brengt kandidaten en organisaties beiden overzichtelijk bijeen op knvi.nl/vacatures.

1 mei 2019

KNVI verenigt duizenden informatieprofessionals en onze website is het centrale platform voor een veelvoud van hen. Onder hen zijn er altijd mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een geschikte kandidaat voor een vacature. KNVI brengt beiden overzichtelijk bijeen op knvi.nl/vacatures.

Snel en gemakkelijk
Het plaatsen van een link op onze website naar je vacature is heel gemakkelijk en snel gedaan. In een paar minuten staat je link met bedrijfslogo online op knvi.nl en is deze vindbaar voor onze achterban. Om een link naar jouw vacature te plaatsen volg je de volgende stappen:

  1. Via de button ‘vacature toevoegen’ plaats je een nieuwe link naar een vacature.
  2. Vul je e-mailadres in en klik op de bevestigingslink die je in je inbox ontvangt.
  3. Je vult een aantal velden in, voegt je bedrijfslogo toe en kiest of je de link doorgeplaatst wilt hebben op de homepage en/of de nieuwsbrief van KNVI (laatste donderdag van de maand).
  4. Als je kiest voor een betaalde plaatsing, dan wordt gevraagd je factuurgegevens in te vullen.
  5. Vervolgens klik je op ‘plaatsen’.

Voor leden van KNVI is het nog makkelijker. Zij hoeven alleen maar in te loggen op Mijn KNVI waarna zij direct een link online kunnen zetten.

Meer respons en bereik
Wil je jouw vacature extra onder de aandacht brengen? Dat kan door de link naar jouw vacature door te plaatsen naar de homepage en/of de KNVI nieuwsbrief. Een betaalde vacaturelink wordt ook actief doorgeplaatst naar LinkedIn waarmee jouw vacature direct onder de aandacht komt van duizenden informatieprofessionals. En oh ja, wist je, dat je als lid van KNVI ruim 60% korting ontvangt op deze betaalde service?!

Vragen of hulp nodig?
Heb je vragen over het uploaden van een link of het inloggen op Mijn KNVI? Neem hiervoor contact met ons op via info@knvi.nl.

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments