Actueel - Nieuws

Vacature bestuurslid educatie & ontwikkeling

Bestuurslid Anita Bosman treedt af in de Ledenvergadering van 22 november 2018. Voor de invulling van de ontstane vacature is het Verenigingsbestuur op zoek naar een geschikte kandidaat.

20 september 2018

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI), is een sterke loyale hub in een wereldwijd netwerk van informatieprofessionals die kennis, kennissen en kwalificaties biedt in het brede en diverse domein van de informatieprofessional.

Bestuurslid Anita Bosman treedt af in de Ledenvergadering van 22 november 2018. Voor de invulling van de ontstane vacature is het Verenigingsbestuur op zoek naar een geschikte kandidaat voor de vrijgekomen portefeuille educatie & ontwikkeling.

Over de functie educatie & ontwikkeling

Als bestuurslid educatie & ontwikkeling ben je degene die nieuwe ideeën lanceert gericht op de kennisontwikkeling van onze leden. Je bent lid van de vereniging en je hebt aantoonbare affiniteit met educatie en digitale vaardigheden. Verder ben jij, op jouw portefeuille, een actieve gesprekspartner richting onderwijsinstellingen en politiek. Meer specifiek richt jij je als bestuurslid onder meer op de volgende taken:

Het opzetten van diverse initiatieven rondom educatieprojecten (zoals bijvoorbeeld permanente educatiepunten).
Ondersteunen van initiatieven die zich richten op het beschrijven van rolprofielen en competenties.
Gesprekspartner richting onderwijsinstellingen en politiek.
Ondersteunen van het e-Competence Framework (e-CF).
Verhogen van digitale vaardigheden in de Nederlandse samenleving.

Hiernaast is er voldoende ruimte om de portefeuille naar eigen inzicht verder in te vullen.

Procedure

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in de bestuursfunctie met deze portefeuille kunnen hun kandidaatstelling bij het bestuur motiveren en indienen. Dat kan via de KNVI, Ambachtsstraat 15, 3861 RH te Nijkerk of per e-mail info@knvi.nl.

Het Verenigingsbestuur legt een voorstel met één of meer kandidaten voor een bestuursfunctie voor aan de Algemene Ledenvergadering. De beslissing over een benoeming wordt genomen door de Algemene Ledenvergadering.

Wil je meer weten over de portefeuille of procedure, neem dan contact op met Jitze Vellenga, verenigingsmanager van de KNVI, per mail of telefoon nr. 033-2473427.

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments