Actueel - Nieuws

26 maart Digitale Transformatie naar een Interactief Platform voor Publieksdialoog, Provincie Noord-Brabant

Digitale Transformatie, what's in the name? Dit jaar organiseren wij 4 sessies rond het thema Digitale Transformatie. Hierin worden ervaringen van praktijk cases gedeeld.

15 februari 2019

Door samenwerking met onze partner Outsourcinghub hebben wij een interessante case kunnen strikken voor deze 1e sessie over DT. Op 26 maart bij Tilburg University!

Case presentatie door Provincie Noord Brabant en Blue Ocean Fishing

Format: zij gaan niet alleen hun case presenteren, maar vragen ook actieve betrokkenheid vanuit het publiek. Ze zullen daarbij gebruik maken van een krachtige en innovatieve tool: Primoforum.

Over de opdrachtgever

SmartwayZ.NL is een innovatief mobiliteitsprogramma waarin de provincie Noord-Brabant en Limburg, 5 gemeenten, Rijkswaterstaat, het ministerie van I&W en het Bedrijfsleven samenwerken. De economie loopt als een trein en dat betekent veel verkeer en drukte op de weg. Onder de vlag van dit programma wordt intensief samengewerkt om door middel van slimme, duurzame innovatie van het wegennet de doorstroming en bereikbaarheid goed te houden. SmartwayZ.NL wil ook de reiziger betrekken bij de ontwikkeling van mobiliteit door middel van onderzoek. Door hem mee te laten denken, te laten testen, hem ideeën voor te leggen.

Case op hoofdlijnen

SmartwayZ.nl maakt voor haar strategische doelen gebruik van consumenten- en reizigersdata: onderzoek, analyse en enquêtering, versterken elkaar doordat nieuwe data toegevoegd worden aan de bestaande. Zo wordt SmartwayZ.NL steeds beter in het vertellen van een passend verhaal.

Daarbij in staat de juiste toon te treffen om de individuele reiziger te adresseren. Die reiziger wordt steeds trefzekerder van informatie voorzien, tegelijk haalt SmartwayZ.NL waardevolle informatie op t.b.v. beleidskeuzen.

SmartwayZ.NL ontwikkelt verschillende (publieks-) campagnes, doet aan onderzoek, analyse en enquêtering. Circa 1,5 jaar geleden hebben ze besloten een vast data- en communicatieplatform te laten ontwikkelen. Een IT-infrastructuur die bestaat uit een database, een communicatie- en een analyse systeem van waaruit alle dialoogvormen makkelijk en veilig geserviced en opgeslagen konden worden. En die ook nog eens volledig conform de eisen van de nieuwe privacywet AVG werkt.

Wil jij ook deelnemen aan deze interessante dialoog die ons allemaal raakt? Meld je aan!

Over de auteur

Regio Zuid

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments