Actueel - Nieuws

KNVI | SOD documentaire ‘Alles is Informatie’ bij Ministerie van J&V

Woensdag 20 juni was @Eric Kokke namens KNVI | SOD te gast bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid om de documentaire ‘Alles is Informatie’ in te leiden. In het kader van het programma ‘Stukken Beter’ verzorgde het projectteam van het ministerie een bijeenkomst over de nieuwe rol van informatiebeheerders binnen de...

4 juli 2018

Woensdag 20 juni was @Eric Kokke namens KNVI | SOD te gast bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid om de documentaire ‘Alles is Informatie’ in te leiden. In het kader van het programma ‘Stukken Beter’ verzorgde het projectteam van het ministerie een bijeenkomst over de nieuwe rol van informatiebeheerders binnen de organisatie.

De KNVI | SOD documentaire ‘Alles is Informatie’ gaf de aanwezigen een goed beeld van de uitdagingen waar de moderne Informatiebeheerder mee te maken heeft en krijgt. Tijdens de discussie na afloop van de vertoning bleek dat de aanwezigen zich herkenden in het beeld dat de documentaire schetst. Tegelijkertijd werd ook duidelijk dat er nog voldoende uitdagingen zijn voor het ministerie in het streven naar een betere digitale informatiehuishouding. Maar ook dat men op de goede weg is.

Kortom, de documentaire bracht precies waar de organisatie op rekende. Een succesvolle dag dus.

Benieuwd naar ‘Alles is Informatie’? Kijk op https://vimeo.com/110982917

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments