Actueel - Nieuws

Datawarehousing & BI Summit

Op 30 juni en 1 juli vindt in Utrecht - Face-to-face en/of via Live Video Stream - een uniek maar vooral praktisch congres plaats: Datawarehousing & Business Intelligence Summit. KNVI Interessegroep BI&A is erbij. Ook jij kunt deelnemen, met korting, speciaal voor leden van KNVI.

11 april 2021

Het is evident dat data centraal staat binnen onze maatschappij en onze organisaties. Organisaties willen steeds meer doen met data. Men wil data breder, efficiënter en effectiever inzetten om bedrijfs- en beslissingsprocessen te versnellen en te verbeteren. Data moet gebruikt worden voor vele vormen van dataconsumptie, inclusief simpele rapporten, self-service dashboards, customer-driven BI, data science, streaming analytics, embedded BI. De lat voor de IT-afdelingen is hiermee flink hoger gelegd. Het goede nieuws is dat de technologieën en technieken om de wildste datadromen te verwezenlijken bestaan. Deze editie van de DW&BI Summit is gericht op die nieuwe ontwikkelingen en nieuwe vormen van dataconsumptie.

EARLY BIRD

Het vroegboektarief van € 1.062,50 is geldig tot 20 april 2021. KNVI-leden ontvangen 10% korting. Voer bij aanmelding als kortingscode KNVIBI in.

Meer informatie & inschrijven:
https://www.dwbisummit.com/

Over de auteur

Business Intelligence & Analytics

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments