Actueel - Nieuws

Bestuurswisseling KNVI

We hebben als KNVI afscheid genomen van onze bestuurders Anita Bosman en Didi Mulder. Het bestuur heeft er ook drie nieuwe bestuurders bij. Nynke Beentjes, Hilde Klein en Marco Dumont.

29 november 2018

Met een warme ontvangst door de Regio Rotterdam in De Kuip, een rondleiding door het stadion, een leuk en interessant verhaal van de CIO van De Kuip én een geweldig buffet, was de stemming donderdag de 22e gezet. Een fijne ALV met veel interactie, vragen en betrokkenheid. De begroting voor 2019 staat vast, de contributies blijven gelijk en veel voorpret voor Smart Humanity, het KNVI event in het Amsterdamse Eye op 13 december, de opvolger van het KNVI-congres. We kijken er naar uit.

We hebben als KNVI ook afscheid genomen van onze bestuurders Anita Bosman en Didi Mulder. Anita heeft al meer dan 12 jaar vanuit het bestuur gewerkt aan het bevorderen van de professie, aan certificering en vakontwikkeling. Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de visie op Digital Skills van de KNVI. Didi heeft binnen de KNVI altijd heel veel tijd en energie besteed aan de contacten met het verenigingsbureau,  de relaties met de afdelingen en interessegroepen. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld in het verbinden van alle leden met de vereniging. Tijdens de ALV hebben we ook verenigingsmanager Jeroen Leenstra en onze secretariële steun Jolanda Bosma uitgezwaaid. Zij hebben zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor de KNVI.

Het bestuur heeft er ook drie nieuwe bestuurders bij. Nynke Beentjes, Hilde Klein en Marco Dumont zijn met luid applaus als nieuwe bestuurders verwelkomd. Samen met de nieuwe verenigingsmanager Jitze Vellinga, blijft het verenigingsbestuur op volle sterkte doorwerken aan de vereniging en aan het vakgebied. 

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments