Actueel - Nieuws

Help mee een tool voor carrièreplanning te verbeteren! Vul de survey in!

De KNVI en de Association for Computing Machinery (ACM, www.acm.org) werken regelmatig samen. Momenteel werkt de ACM aan een tool en een website om computerdeskundigen te helpen met het plannen van hun carrièrepad. Wil jij helpen deze tool en website te verbeteren? Vul dan de survey in voor 20/11!

16 november 2020

De KNVI en de Association for Computing Machinery (ACM, www.acm.org) werken regelmatig samen. Een van de oprichters van de ACM is Stephen Ibaraki, die in 2019 keynote spreker was op ons Smart Humanity event in de OBA. De ACM is een organisatie die zich vooral richt op de ontwikkeling van practitioners én op de wetenschappelijke ontwikkelingen rondom computerwetenschap. Op hun website kun je diverse interessante links vinden over de vele activiteiten van deze organisatie. De ACM is ook onderdeel van de International Federation for Information Processing (IFIP), de internationale koepelorganisatie waar ook de KNVI lid van is.

Momenteel werkt de ACM aan een tool en een website om computerdeskundigen te helpen met het plannen van hun carrièrepad. Daarbij wordt samengewerkt met de Future of Computing Academy (FCA, https://acm-fca.org/ ) en de IFIP leden. Stephen Ibaraki heeft ons gevraagd om ook in Nederland een bijdrage te leveren.

Dus voor wie wil helpen de website en de tool voor carriereplanning te verbeteren: Graag je input voor 20/11 in de survey van de ACM via deze link: https://www.surveymonkey.com/r/N35SCZD. De survey bevat 31 vragen en het duurt ongeveer 10 minuten om hem in te vullen.

Hartelijk dank!

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments