Actueel - Nieuws

Taskforce PE-punten

Wil jij meedenken over PE punten?

12 september 2019

Op dit moment zijn wij als bestuur druk met het mogelijk maken dat kennissessies van de KNVI PE-punten waard zijn bij andere verenigingen. De huidige status is dat ISACA (A pace-setting global organization for information governance, control, security and audit professionals) de sessies accepteert. Het lid is zelf verantwoordelijk voor registratie van de gevolgde sessies en de inschatting waarvoor de sessie helpt.

Een andere organisatie waarmee we op dit moment in gesprek zijn is SECO. Dit is een organisatie die certificering beheert omtrent security in IT. Zij willen een aantal dingen van ons weten die wij binnenkort gaan bespreken.

Andere verenigingen (er zijn er vijf aangeschreven) hebben niet gereageerd. Ken jij andere netwerken of verenigingen die PE-punten uitgeven en de verantwoordelijke bestuurder van deze netwerken of verenigingen, laat dit dan aan mij weten (marco.dumont@knvi.nl) zodat ik met deze mensen in gesprek kan komen. 

In het vat zit de mogelijkheid om, op vrijwillige basis, je aanwezigheid bij KNVI sessies te registreren via de website. Waarbij het mogelijk is om een overzicht van gevolgde sessie te downloaden. Deze kun je dan gebruiken bij bijvoorbeeld je werkgever of een andere organisaties om aan te tonen dat je jezelf hebt verbeterd / je kennis hebt onderhouden.

Daarnaast zijn wij opzoek naar vrijwilligers die willen deelnemen in de taskforce PE-punten om door middel van vereende krachten het proces te versnellen.

Marco Dumont, Bestuurslid Educatie en ontwikkeling
 

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments