Actueel - Nieuws

Samenwerking KNVI en Privacy Zeker

Na een jaar AVG-wetgeving merken wij dat we namelijk geregeld vragen van ondernemende leden ontvangen die hun zaakjes graag op orde willen hebben.

20 juni 2019

KNVI is een samenwerking aangegaan met Privacy Zeker (PZ). Privacy Zeker is een samenwerkingspartner op het gebied van de privacywetgeving (AVG). Na een jaar AVG-wetgeving merken wij dat we namelijk geregeld vragen van ondernemende leden ontvangen die hun zaakjes graag op orde willen hebben.

Voldoen aan de AVG is geen eenmalige exercitie, de wet vereist continue aandacht voor privacybescherming. Naast het opstellen van de nodige juridische documenten en het nemen van technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen, is privacy-bewustwording zeer belangrijk. Ook komt er een uitbreiding op de AVG aan: de zogenaamde e-Privacy Verordening. Kortom, alle reden dat KNVI haar leden waar mogelijk ook op dit soort terreinen wil ondersteunen.

AVG-ondersteuning voor individuele leden
PZ ondersteunt individuele leden op eenvoudige wijze op het gebied van de AVG. Door ons partnership met PZ kunnen wij onze leden het volgende aanbod doen.

Gratis Privacy Zeker Start
Leden ontvangen gratis het AVG-startpakket (ter waarde van 30 Euro) en krijgen daarmee toegang tot een deel van de dienstverlening van PZ, met de nadruk op privacy-bewustwording.

10% korting op compleet PZ abonnement
Met een abonnement op Privacy Zeker krijg je volledige dienstverlening met alle tools, documenten, persoonlijke begeleiding en updates om (blijvend) te kunnen voldoen aan de AVG. Het PZ abonnement kost normaal gesproken € 175,- per jaar. Via KNVI ontvang je 10% korting op het eerste jaar van de dienstverlening van PZ.

Kijk op de website van Privacy Zeker voor alle informatie over deze aanbieding.

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments