Actueel - Nieuws

Bestuurdersdag 2019 – De Strategie 2025 is werk in uitvoering!

De Bestuurdersdag is de jaarlijkse dankjewel dag voor de decentrale bestuurders van de KNVI. Dit jaar vond de Bestuurdersdag plaats op donderdag 9 mei in Slot Zeist.

10 mei 2019

Een inspirerende dag op een eeuwenoude locatie met een hoge opkomst en bruikbare uitkomsten, zo valt de Bestuurdersdag 2019 samen te vatten.

Met ruim 50 decentrale bestuurders van de InteresseGroepen is er op Slot Zeist een middag lang gewerkt aan de invulling van de nieuwe Strategie 2025 van de vereniging. Duo-voorzitters Paul Baak en Wouter Bronsgeest trapten af met de lancering van de Strategie 2025, waarin de visie en de missie van de KNVI verbonden zijn met het strategische doel van de vereniging.

Direct daarna werden de decentrale bestuurders aan het werk gezet in een hyper-actieve workshop. Voor de invulling van de vijf strategieën Vooroplopen, Zichtbaarheid vergroten, Faciliteren, Ontmoeten en Samenwerken werden in een Ren-je-Rot-achtige setting honderden ideeën gegenereerd, die vervolgens door de bestuurders zelf getoetst werden op realiseerbaarheid, strategisch belang en visionaire waarde. Dit leverde drie winnaars op: een KNVI Award (meest realiseerbare idee), het oprichten van een Speakers Academy (meest strategische idee) en het laten uitvoeren van een KNVI trendrapport (meest visionaire idee). Deze en ook de overige ideeën heeft het verenigingsbestuur meegenomen om uit te werken, zodat de Strategie 2025 daadwerkelijk een werk in uitvoering wordt.  

De avond werd in stijl afgesloten met een diner in de adellijke Spiegelzaal van Slot Zeist.
Het Verenigingsbestuur bedankt alle bestuurders voor hun komst naar Zeist en voor hun bijdrage aan deze mooie dag!

Over de auteur

KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments