Meld je nu aan voor de Prissma GO InfoBattle op 13 september in Amsterdam en ga de strijd aan met vakgenoten!

Donderdag 13 september vindt de jaarlijkse Prissma GO InfoBattle weer plaats in de bibliotheek van de Boekmanstichting. Prissma en het AIN nodigen een ieder uit om met of zonder team deel te nemen aan deze quiz voor informatie professionals en kans te maken op een van de prachtige prijzen (en de eeuwige roem). De winnaar vergaart een plekje in de Grande Finale aan het eind van het jaar (13-12-2018, zie de KNVI site). 

Pubquiz 
De Prissma GO InfoBattle is afgeleid van de populaire pubquizzen. Het idee is dat het spelen van een intelligent spel prima samen gaat met het drinken van een drankje en het nuttigen van een hapje met vrienden, studiegenoten of collega’s, in teams die uit maximaal vier mensen mogen bestaan. Je kunt je als groep of als individu inschrijven. Ter plaatse kunnen dan nog teams worden samengesteld. Zo is de Prissma GO InfoBattle niet alleen een leuk spel, maar ook een mooie gelegenheid om collega’s uit het vakgebied te leren kennen!

De vragen 
De vragen zijn gericht op informatieprofessionals en gaan over onderwerpen uit ons werkveld, zoals social media, tools, methoden en technieken, en zoeken en vinden op het internet. Deze hebben we aangevuld met een algemene kennisvragenronde. Op één specifieke ‘zoek-en-vind’ ronde na is het gebruik van elektronische hulpmiddelen niet toegestaan.

Win leuke prijzen! 
Uiteraard zullen er leuke prijzen te winnen zijn in de regionale voorrondes, maar de hoofdprijs in de landelijke finale tijdens het KNVI-event (Smart Humanity) is ook dit jaar weer een mooie prijs, verzorgd door hoofdsponsor GO-opleidingen. De toegang bedraagt € 7,50 euro per persoon. Daarvoor krijg je in elk geval een hapje en een drankje. Tijd: 18.00-19.30, inloop vanaf 17:30

Aanmelden kan via de website van het AIN: https://ain.amsterdam/evenementen/infobattle-2018/ 

We zien jullie graag op 13 september!