Masterclass Digitaal Leiderschap

Veranderingen die organisaties vandaag de dag doormaken hebben niet alleen te maken met snelle technologische veranderingen, maar ook met culturele, sociale en economische veranderingen. Als je organisaties succesvol wilt transformeren naar het digitale tijdperk dan heb je leiders nodig met een visie op alle aspecten van de digitalisering. Wat zijn de gevolgen van de digitalisering op de samenleving? Wat betekent dit voor de huidige economische modellen en de organisatievormen? Hoe geef je vorm aan digitaal leiderschap om zo jouw organisatie mee te nemen in de verwachtingen en mogelijkheden van de digitale transformatie?

Tijdens de masterclass Digitaal leiderschap geven hoogleraren en praktijkexperts je inzichten en tools waarmee je leert omgaan met snelle technologische, culturele, sociale en economische veranderingen. Dinsdag 29 mei starten we met het nieuwe programma, dat deel uitmaakt van het aanbod executive programma’s van Nyenrode. wellicht sluit het programma aan op je wensen en planning op dit moment?  

Als lid van de KNVI krijg je een korting van 15%. Gebruik daarvoor de code NYKNVI15. Zie voor meer informatie en aanmelding: www.nyenrode.nl/opleidingen/p/masterclass-digitaal-leiderschap-in-het-bedrijfsleven

We vinden het leuk om je eind mei te ontmoeten op Nyenrode!