Gefeliciteerd

Je staat aan het begin van een (nieuwe) carrière in het domein van de informatieprofessional. Met een rugzak vol kennis is het straks aan jou om de toegevoegde waarde van de informatieprofessional te bewijzen.

En sprong in het diepe? Niet als lid van de KNVI, het netwerk waar de disciplines IT, archief en bibliotheek bij elkaar komen. Binnen onze vereniging kun je collega’s ontmoeten en je op allerlei verschillende manieren verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Met een rugzak vol kennis is het straks aan jou om de toegevoegde waarde van de informatieprofessional te bewijzen

Gratis lidmaatschap

Net afgestudeerden in ons domein ontvangen een gratis KNVI-lidmaatschap. Je gratis lidmaatschap loopt tot 31 december 2021 en geldt alleen als je in 2019/2020 bent afgestudeerd. Het wordt daarna automatisch omgezet in een regulier lidmaatschap. Tegen die tijd kun je er natuurlijk ook voor kiezen je lidmaatschap op te zeggen.

Om van dit aanbod gebruik te maken kies je in het aanmeldformulier voor een regulier lidmaatschap en vul je (onderaan bij opmerkingen) de actiecode GEFELICITEERD in.  Vervolgens vrgane we je om een bewijs te overleggen van je afstuderen. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Het Verenigingsbestuur van de KNVI wenst je verder veel succes en hoopt je snel eens te ontmoeten tijdens een van de komende evenementen!