Gefeliciteerd

Je staat aan het begin van een (nieuwe) carrière in het domein van de informatieprofessional. Met een rugzak vol kennis is het straks aan jou om de toegevoegde waarde van de informatieprofessional te bewijzen.

Een sprong in het diepe? Niet als lid van de KNVI, het netwerk waar de disciplines IT, archief en bibliotheek bij elkaar komen. Binnen onze vereniging kun je collega’s ontmoeten en je op allerlei verschillende manieren verdiepen in actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Met een rugzak vol kennis is het straks aan jou om de toegevoegde waarde van de informatieprofessional te bewijzen

Gratis lidmaatschap

Net afgestudeerden in ons domein ontvangen een jaarlang een gratis KNVI-lidmaatschap. Het lidmaatschap wordt daarna automatisch stopgezet. Mochten we je overtuigd hebben van de toegevoegde waarde van het lidmaatschap van onze beroepsvereniging, dan hopen we natuurlijk dat je er voor kiest je lidmaatschap voort te zetten.

Om van dit aanbod gebruik te maken kies je in het aanmeldformulier voor een regulier lidmaatschap en vul je (onderaan bij opmerkingen) de actiecode in.  Vervolgens vragen we je om een bewijs te overleggen van je afstuderen. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Het Verenigingsbestuur van de KNVI wenst je verder veel succes en hoopt je snel eens te ontmoeten tijdens een van de komende evenementen!