Welkom Bibliothecaris

Jouw thuisbasis is de bibliotheek. Of je daar nu de bezoekers helpt en adviseert zodat ze de juiste informatie vinden of dat je je bezighoudt met de beleidsbeslissingen om de bibliotheek op de kaart te zetten, jij bouwt aan een betere bibliotheek en dus aan een betere informatievoorziening. 

Welkom op KNVI.nl. Wij zijn een vereniging die veel informatieprofessionals in huis hebben en dus veel nuttige informatie. Die stellen wij graag jou ter beschikbaar. Hier kan jij verder bouwen aan je carrière en dus aan een betere beschikbaarheid van informatie!

Deze pagina is voor bibliothecarissen zoals jij. Bekijk welke relevante SIG’s (Special Interest Group) er voor jou zijn, welke boeken interessant kunnen zijn voor jouw vakgebied of meld je aan voor een bijeenkomst. Bel ons gerust voor meer informatie: 033 – 2473427.

Publicaties

Informatieprofessional 3.0: waar sta jij in 2022?

AG-Connect – juni 2017

Vakblad voor IT-Professionals

OD – juli-augustus 2017

OverheidsDocumentatie

IP – 2017|05

Vakblad voor InformatieProfessionals
Experts
Wichor Bramer
Wichor Bramer - Literatuuronderzoeker voor systematic reviews. Promoveert op efficiëntie in zoeken voor systematic reviews
Guus van den Brekel
Guus van den Brekel - Medisch Informatiespecialist en coördinator Electronische Services; docent; denktankdeelnemer; spreker
Simone Visser
Simone Visser - Informatiespecialist
Ledenvoordeel
  • Korting op boeken
  • Abonnement op vakblad
  • Gratis of met korting naar bijeenkomsten
  • Toegang tot een professioneel netwerk
  • En meer …
Ja, ik word lid
Volg ons

Agenda – KNVI

Doe 24 januari inspiratie op uit het kennisnetwerk Gebruiker Centraal en de Amsterdmase “FIXX Methode” > De sessie wordt georganiseerd door SIG..

0 vind ik leuks, 0 reacties10 uren geleden

Aanmelden nieuwsbrief