Alle events

Scaled Agile, waarom zou mij dat wat moeten schelen? Ontdek het zelf via een serious portfolio game.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

donderdag 20 april 2023 van 16:00 uur tot 20:00 uur

Afbeelding PF game

Graag nodigen we je uit voor de bijeenkomst ‘Scaling, waarom zou dat mij wat moeten schelen?' op 20 APRIL  a.s. in Groningen, met Jacob van der Werk en Jan Johan Kwant

 Let op: beperkt aantal plaatsen;

 Business Agility, wat lost het op

Het zal niemand van jullie zijn ontgaan: de afgelopen jaren zijn de organisaties waarin jullie werken ‘Agile organisaties’ geworden. Begon de Agile transitie vaak in de ICT hoek, uiteindelijk werd de Business nauw betrokken, trokken ze samen op en kwamen Agile HR, Agile Finance en Agile Control in beeld. Dat laatste is nadrukkelijk onderdeel van wat Business Agility wordt genoemd.

 Mooie, dure woorden voor complexe bewegingen in de organisatie horen we jullie denken. Veranderingen in de organisatie waarvan soms gezegd wordt: dat is niet voor dienstverlenende of kennisintensieve organisaties. Toch groeit het Agile denken, ontstaan er nieuwe functies en wordt er steeds meer theoretisch kader ontwikkeld.  Maar welk probleem lost Scaled Agile op en waarom is Business Agility nodig? Waarom zou Scaling mij iets moeten schelen?

Antwoorden in de sessie

Op 20 april  worden jullie meegenomen in de ontwikkelingen van de laatste jaren rond Agile en Scaled Agile werken, worden die ontwikkelingen gehouden tegen de theorie en voorbeelden uit de praktijk. In het avond gedeelte worden jullie op een zeer interactieve manier meegenomen in een prikkelende Scaled Agile ervaring. Middels een serious game ervaren jullie de sensatie van het inzicht ‘waarom doen we dat eigenlijk nog zo’ en wordt er een denken opgestart die het waard is om mee te nemen naar je eigen organisatie.

 Sprekers

Jacob van der Werk is werkzaam bij DUO als Verandermanager. Hij is van huis uit Bestuurskundige en vooral actief op de raakvlakken informatie, organisatie en financiën. De laatste jaren is hij initiator binnen DUO van de invoering van de Scaled Agile werkwijze.

Jan Johan Kwant heeft een technische- en bedrijfskundige achtergrond. Hij is de afgelopen jaren betrokken geweest bij de implementatie van Scaled Agile werken binnen DUO. Jan-Johan is werkzaam bij DUO als strategisch portfoliomanager DUO

 Programma 

16.00–16.30 uur - inloop met koffie

16.30–17.30 uur - eerste deel programma opening en safe bij duo

17.30–18.15 uur - buffet

18.15–19:45 uur - tweede deel programma pf game

19.45–20.00 uur – afsluiting (kort)

 NB: minimaal 20 aanmeldingen nodig  

Locatie: DUO, kempkensberg 12, Groningen

Geldig legitmatiebewijs is verplicht

Kosten: kosteloos voor KNVI leden en studenten

Algemene info

DUO
Kempkensberg 12
9722 TB GRONINGEN
Routebeschrijving

Volg ons op social media